Data risk verzekeren

Je leest veel over het verzekeren van data risk de laatste tijd! Dit heeft meerdere redenen. Een van deze redenen is de toename van cybercrime. Een ander is de toegenomen media aandacht. Gevolg hiervan is dat steeds meer ondernemers de noodzaak beginnen in te zien van een data risk verzekering.

Schade door cybercriminaliteit 

Voor een ondernemer loopt de schade hard op als hij te maken krijgt met cybercriminaliteit. Als een ondernemer het slachtoffer wordt van een cyberincicdent kost hem dit gemiddeld een miljoen euro. Een groot gedeelte van deze kosten worden niet door huidige polissen gedekt.

Prijs van een data risk verzekering

In het begin waren data risk verzekeringen heel duur en erg ingewikkeld. Door voortschrijdend inzicht bij de verzekeraars is dit product goedkoper en vooral ook veel eenvoudiger geworden. De prijs voor een data risk vezekering begint bij 845,- euro per jaar en u kan hem online afsluiten in slecht enkele eenvoudige stappen. Nieuwsgierig wat u aan premie zou gaan betalen? Vul dan de calculator in op deze website en bereken eenvoudig en snel uw premie voor de data risk verzekering.

Data risk management
Wat dekt de data risk verzekering?
Stappenplan aangifte cybercriminaliteit
Enterprise risk management

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief